Další víkend, další hra na steamu zdarma. Tentokrát…..

Fractured space

Tentokrát si vyzkoušíme hru Fractured space!

Máme tu další krásný pohodový víkend a s ním možnost získat hru na steam úplně zdarma. Vývojáři z Edge Case Games Ltd. nám totiž nabídli vyzkoušet  si jejich nový titul Fractured space. Hra je momentálně v předběžném přístupu a těší se z 73% kladných hodnocení na steamu.

A o čem hra je?

Fractured Space si narozdíl od Strike Suit Zero zakládá na týmovém hraní. Jádrem akce budou souboje pětičlenných týmů. Každý hráč se bitev zúčastní s trochu jinou lodí i vojenskou výbavou, a tak úspěchy bude ve hře vždy slavit ten tým, který dokáže odlišnou bojovou výbavu harmonizovat a hráči splní svěřené role.

Za úspěchy v bitvách budou hráči vydělávat vesmírné peníze, které utratí za upgradování svých korábů zbraněmi nebo štíty, či za nákup zcela nových lodí.

Fractured Space nejprve vyšla jako Early Access a během příštího roku by se z něj měla stát klasická free-to-play onlinovka.

(Zdroj: Hrej.cz)

Pokud chcete dostávat i další informace o hrách, které jsou na steamu zdarma nebo ve velké slevě, nezapomeňte se zaregistrovat!

Mladý nadšenec do tvorby webu a všeho kolem toho. Momentálně studuji angličtinu na pomaturitním kurzu. Dále se snažím zdokonalovat jako frontend developer. Rád si zabloguji na vlastním projektu www.jakbytyoutuber.cz. Kromě toho mě také můžete zastihnout na streamu (twitch.tv/fragzoneeu.)

One thought on “Další víkend, další hra na steamu zdarma. Tentokrát…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *